Bredahl
International

ManageWP når du vil have styr på WordPress

ManageWP er din redning, når WordPress går i baglås. Det er nem opdatering af plugins og verdens nemmeste backupløsning.

 

Når du har arbejdet meget med WordPress, og lavet en masse forskellige artikler, ønsker du selvfølgelig ikke en dag at skulle starte forfra, fordi en opdatering har fået WordPress til at gå i baglås. Det kan rent faktisk lade sig gøre, så derfor er det vigtigt at have en backup.

 

Der findes en del forskellige backup programmer til WordPress, jeg har brugt BackWPup og Akeeba Backup fordi de er gratis, indtil jeg faldt over ManageWP. 

 

ManageWP

Jeg ved godt, at det lyder som en skamrosning af ManageWP, og det er det. For det er ganske simpelt genialt.

I dit Dashboard kan du se dine WordPress installationer (domæner). Du kan lave backup af dem, også automatisk, og du kan herfra genetablere en backup, hvis noget er gået galt. 

Du kan også se hvilke plug-ins der er installeret, og om der er nogen af dem der skal opdateres.

Du kan installere plug-ins på flere domæner samtidig, og opdatere plugins på flere.

 

Det er så F*cking awsome, at jeg ærgrer mig over at jeg i mange år har brugt timer hver måned på at opdatere og vedligeholde backups manuelt. Den lille pris der er for hvert domæne hver måner, er betalt hjem inden du kan nå at læse det her blogindlæg færdigt 🙂

Læs mere om ManageWP og LAV DIN FØRSTE BACKUP NU! 

Selvfølgelig tænker du, at det sikkert ikke er noget der er gratis, så de har også en prisliste.

Det der her er vigtigt, er at du gratis kan have styr på WordPress og Plugins.

Det næste er, at du for et beskedent beløb kan have styr på din backup manuelt (under DKK 10,- pr. måned).

Endelig er det faktisk rimeligt billigt at have styr på din automatiske backup til Dropbox, S3 og andre services med et pro abonnement. Jeg anbefaler selvfølgelig et Professionelt abonnement, det giver mest mening! (under DKK 20,- pr. måned).

 

Hav en fortsat fantastisk og sikker god dag

Michael Bredahl