Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

BredahlInternational

- Online Marketing

Undervisning

- på din egen computer
Office og design
Jeg underviser i alle programmer til Microsoft og Open Office. Tekstbehandling, regneark, præsentationer, databaser, post, også med Exchange server.

Jeg har også undervisning i InDesign og Publisher til brochurer og materialer (publikationer), samt Adobe Flash.
Billed- og video redigering
Skal du lære noget om billedbehandling, kan det blive i Gimp der er gratis, Paint Shop Pro eller Photoshop (både CS og Elements). Picasa "billedvisning" og simpel redigering kan jeg også vise hvordan du skal bruge.

Til videoredigering kan jeg undervise i Movie Maker og Premiere (+ Elements).
CRM og CMS
Jeg kender til en del CRM og CMS systemer, og det kan være jeg ikke kender dit system, men har nok erfaring til at kunne gennemskue hvad det er du vil. Alle systemer er bygget over en database, så logikken kan jeg til fingerspidserne.
Andet software
Har jeg ikke nævnt det software der driller? Ring eller skriv alligevel. Jeg kan muligvis klare det alligevel.

Alt fra opsætning af smart-phone til indstilling af parabolenmodtageren.