Server support

- med stabilitet og sikkerhed i fokus
Anskaffelse
Før serveren står helt af, er det en god ide at lave en backup. og anskaffe noget nyt udstyr.

Hvis uheldet er ude, kan jeg sikkert redde de data der ikke nåede at blive lavet backup af, medmindre det er en total harddisk nedsmeltning.

Opsætning
Når udstyret er anskaffet, skal det opsættes og indstilles til at fungere sammen med alle de øvrige enheder der er i virksomheden.

Jeg sørger for opsætning af simpel klient-server, eller AD efter behov. Sikkerheden skal indstilles, backuppen skal opsættes, og der skal evt. oplyses om nogle rutiner i forbindelse med backup.
Terminal
Når serveren er sat op, er der mulighed for at styre den på terminal. Om du selv vil gøre det, eller jeg skal tjekke status en gang imelem, er op til dig. Der kan jo være problemer der kan løses uden besøg.
Software
Noget software kræver installation på serveren, f.eks. Microsoft C5 (Microsoft Dynamics) hvis du vil have flere brugere samtidig, eller kunne komme til regnskabet fra flere maskiner.
Styresystem
Jeg har opsat WIndows maskiner med NT4, 2000, 2003 og 2008. Det har været forskellige udgaver, både Standard og Small Business med Exchange server. Et par SharePoint installationer er det også blevet til.

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com