Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

BredahlInternational

- Online Marketing

Hardware

- ring eller skriv før du smider computeren ud af (gennem) vinduet
Hardware
Jeg laver support på alle former for hardware, og har lavet alt fra kabling af telefoner, modemer og routere samt trådløst, til opsætning af printere, bærbare, stationære og servere.

Stationære
Den stationære er absolut ikke død. Godt nok er det nemt med smartphones, notebooks, bærbare og andre transportable enheder, men skal der være kraft og deling af opgaver kræver det stadig en stationær, der kan køle nok til at de krævende komponenter ikke brænder af.

Samtidig er det lidt svært at slæbe rundt på en 22" skærm, stort tastatur og mus med opladet, samt andre gadgets man lige skulle have brug for.

Printere og andet ...
Har du udstyr der driller, eller skal du have nyt. Jeg kan rådgive inden køb, og opsætte udstyret så det ikke driller.

For det meste kan det ikke betale sig at købe nye blækpatroner, en ny printer kan gøre det, billigere. Og alligevel kan der være en ide i at investere lidt mere i en god printer, der har separate patroner, så toner eller blæk udnyttes mere effektivt.

Bærbare
Den bærbare har fordelen i at den kan tages med, og til hjemmebrug kan den lægges i en skuffe, så den ikke står og roder i hjørnet af stuen som mange stationære har gjort, eller fylder i soveværelset.

Kvaliteten er steget gevaldigt de senere år, men stadig er en bærbar lidt langsommere at arbejde med, og det kan være lidt mere anstrengende at skrive i længere tid, på den bærbares tastatur.

Hvad vælger du?