Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

BredahlInternational

- Online Marketing

Fjernsupport

- som at være der selv
Nemt og sikkert
Jeg guider dig igennem til at lave en fjernsession med mig, hvor jeg (næsten) overtager kontrollen med din maskine.

Du har hele tiden mulighed for at overtage styringen igen.

Vi kan bruge enten Messenger fra Microsoft, eller TeamViewer.
Programmet
Du får hjælp til download af programmet her, og jeg guider dig igennem hele processen.

Programmet er fra TeamViewer.com

Bedst med samtale imens
Det er helt klart bedst, hvis vi kan snakke sammen imens. Du ringer mig op, på telefon, Skype eller Messenger.

Aftal i forvejen
Lav en aftale om fjernsupport ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 5050 4797.