Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/www/bredahl-it.dk/templates/bredahlit/html/modules.php on line 36

BredahlInternational

- Online Marketing

Administrativ support

- når noget driller
Programmer
Hvis der er software der driller, kan jeg undersøge hvorfor, og hvis du bare ikke lige har helt styr på det du gerne vil kunne, kan jeg fortælle hvordan, mens du selv gør det, og evt. tager noter. En del support til software har jeg beskrevet, i materialer jeg har fremstillet til undervisning.
På mail
Jeg er aldrig længere væk end din mailboks, og ofte kan prøblemer løses på den måde, evt. med et vedhæftet skærmdump.
Fjernsupport
Jeg guider dig igennem til at lave en fjernsession med mig, hvor jeg (næsten) overtager kontrollen med din maskine.

Du har hele tiden mulighed for at overtage styringen igen.

Læs mere ...
On location
Er det umuligt at løse på mail, telefon eller fjernsupport, kommer jeg til dig og løser opgaven. På den måde får du mulighed for at forklare hvad der går galt, eller når du viser hvad du gør, kan jeg sikkert få en ide om hvad der sker. Det kan jo være programmøren af dit software der ikke havde forudset den måde du vil bruge programmet på ;-)