Søgemaskineoptimering (SEO)

- Hvis du vil øverst på listen
Søgemaskineoptimering
Det ligger altid i baghovedet, at siderne skal optimeres til søgemaskinerne, så placeringen bliver så god som muligt.

Et par grundlæggende regler:

  • Hold det enkelt
  • Vær ærlig (indholdet er reelt)
  • Undgå at skjule noget
  • Brug kun ord i titler, stikord, beskrivelser og andet skjult tekst, som også vises til brugeren på selve siden
  • Brug overskrifter og afsnitsformatering

AdWords
Vil du vise reklamer uden betaling?

Det er nok ikke helt sandt, men du betaler kun for de klik du får. Kampagnen skal optimeres, så du bliver vist mest muligt, men samtidig skal reklamen være troværdig.

Der er ikke noget ved 200.000 klik på din reklame, hvis det ikke giver henvendelser, fordi reklamen lover noget du ikke holder. Men så har du også selv været ude om det ;-)
 
Webstedsoptimering
Du kan gøre meget selv for at optimere webstedet. Det meste er nævnt under grundlæggende regler, men Google har et par værktøjer der er gode, især fordi Google ved hvad kunderne søger efter, og hvad de klikker på.

Jeg laver opsætningen klar, så du nemt kan bruge det efterfølgende.
 
AdSense
Hvis du er interesseret i at tjene penge på at vise reklamer på din hjemmeside, er AdSense et oplagt valg. Det er både tekt- og billedreklamer, og der er mulighed for kategorilinks, Googlesøgning og mobile reklamer.

Der er nogle retningslinjer der skal overholdes - gør det!

 
Analytics
Et af de redskaber Google tilbyder, er Analytics. Det er et meget vidtrækkende redskab, som sagtens kan bruges af alle. Umiddelbart er det nemt at se hvor mange besøgende, hvor de er kommet fra, hvilke stikord der er brugt, og hvilke sider der er besøgt.

Det er først hvis analysen skal være mere dybdegående, at det bliver lidt mere avanceret at finde rundt i. Men det er ikke svært, jeg viser gerne hvordan jeg har fået det til at fungere på dit websted.

 

 


Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com