Alt om webdesign

- Photoshop, Flash, SharePoint, Joomla CMS, AdWords, AdSense, Analytics, SEO

Beskrivelse

Så er jeg klar med et kursus der giver et grundlæggende, og grundigt, kendskab til næsten alle de ting man kan ønske sig i forbindelse med webdesign.


På otte uger lærer du alt, der skal til for at lave et fornuftigt websted, eller optimere et eksisterende, og du afslutter med kursusbevis.


Vi starter fra bunden af med at lave billeder, overveje tekster og sideforløb, samt hvilke virkemidler vi skal bruge. I et fornuftigt tempo bygger vi mere på, så vi ender med et websted, der har struktur, layout, billeder (Photoshop) og flash-objekter (Adobe Flash). Vi ender med at have prøvet at lave simple sider (i det gratis SharePoint Designer 2007) og et eller flere CMS-websteder med Joomla!. Hele tiden sørger vi for at det vi laver er optimeret til søgemaskiner.

Vi skal se på Google Analytics og de redskaber der kan bruges til at optimere webstedet med indhold og søgeord. Vi ser også på reklameprogrammet Google AdWords hvor det er os der betaler for at få vist reklamer, samt muligheden for at have reklamer på vores websted med Google AdSense, så vi tjener penge på at vise reklamer.

 

DETALJERET KURSUSBESKRIVELSE

Billedbehandling

 Vi gennemgår de mest grundlæggende funktioner i billedbehandling, med at fjerne røde øjne og retouchere billeder, samt almindelige justeringer. Når billedet er korrigeret, tilpasser vi det til den funktion det skal have, i flere forskellige udgaver og størrelser, afhængig af om det skal bruges til tryk i en brochure, eller til et websted. Vi ser på forskellige bannerstørrelser, så vores billeder kan tilpasse korrekt, og laver en animeret gif. Kurset anvender Photoshop, og det tillærte kan sagtens bruges i Photoshop Elements og andre billedbehandlingsprogrammer, også til ældre udgaver.

 

Flash animationer

Med Adobe Flash laver vi et par simple animationer med billeder og tekst. Animationen tilpasses til forskellige standard bannerstørrelser. Vi opretter hyperlinksi flash-animationen, og sørger for at have en billedeversion der kan bruges i de browsere der ikke understøtter Flash. 


Webdesign med SharePoint Designer 2007

Med SharePoint Designer kan vi lave websteder helt frit, uden nogen begrænsninger. Vi ser på layout, indhold, målgruppe og alle de parametre man bør overveje inden webstedet oprettes. Vi afprøver et par forskellige navigationsstrukturer, og laver sider med forskelligt indhold, bla. billeder, animationer, punktopstillinger, menuer og meget mere. Vi skal se på hvordan indhold kan vises på flere måder (f.eks. PDF) og hvordan siden optimeres til udskrivning. 

 

Indholdsstyret webdesign (CMS)

Content Management System. Joomla! er et indholdsstyringssystem, hvor du i nogle faste rammer nemt kan oprette store websteder. Vi ser på hvad man selv kan rette på den nemme måde, og kigger også lidt på koden bag webstedet, så vi forstår hvorfor der er begrænsninger, og hvordan vi kan omgå dem. Vi skal prøve at ændre skabelonen, og importerer moduler til billedgalleri, kalender, reklamer og evt. andet. Vi skal også finde ud af hvad der skal bruges, hvis der skal integreres en webshop på siden. 

 

 

Analyse af websted

Vi ser på Google webmasterværktøjer, og hvad de kan bruges til, herunder Google Analytics for at se hvor kunden kommer fra, bevæger sig hen, og springer fra eller fuldfører besøget. Vi ser på andre redskaber til at optimere webstedet, og tilpasse det til fundne søgeord. 

 

Reklamekampagner

Med Google AdWords kan du reklamere via Google søgninger og partnersider. Det er både tekstreklamer og billedreklamer samt Flash.

Med Google AdSence kan du vælge at have reklamer på dit eget websted, og tjene lidt penge på det.

Vi skal også se på andre reklameprogrammer, og hvilke fordele der kan være ved dem, og evt. også forskellige partner-programmer, hvos man kan tjene lidt ved at formidle en reklame der giver et salg for en virksomhed. 

 

Tilmelding her

Hav en fortsat fantastisk god dag

Michael

 

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com