Billedbehandling

- klart og indlysende
BilledbehandlingJeg har arbejdet med billeder siden jeg som dreng havde en far der var vild med at tage billeder og fremkalde selv. Først i et naivt håb om at det ville være billigere, end fotohandlerens dyre udgaver. Vi blev klogere!

Siden digitalkameraets introduktion, har det været sjovt at tage billeder, og optimere, eller manipulere, dem på computeren.

Jeg har brugt mange forskellige programmer, og startede med Corel Draw, der kunne (og kan) lave fantastiske ting.Jeg gik videre til Paint Shop Pro, men gik hurtigt videre til PhotoShop (dengang 4). Siden har jeg sprunget lidt rundt i de forskellige versioner, da de kan forskellige ting hver især der gør noget nemmere i det ene program, end i det andet. På det sidste har jeg dog udelukkende brugt Photoshop, og undervist i både Photoshop CSx og Photoshop Elements.


Photoshop
Har du problemer med billedbehandlingen, eller ønsker noget gjort med dine billeder, evt. udarbejdelse af logo eller lign. er jeg klar, og klædt på til opgaven.

Jeg kan lave dit materiale, eller fortælle dig hvordan du skal børe (undervise), så du selv bliver bedre. Jeg har undervist i Photoshop de sidste 11 år for FOF i Lyngby/København, med mange forskellige typer kursister på holdende.


 
Animationer
Det er blevet populært med mange animationer på hjemmesiderne, og selvom mange er gået væk fra gif-animationer, er der stadig mange der ønsker at bruge dem. Bl.a. har der været en del sikkerhedsrisici ved at bruge Flash-animationer, så rigtig mange er begyndt at bruge gif igen, ofte som en reserve løsning, hvis brugeren har slået Flash-animationer fra.
 
Logo
Har du en god ide, eller vil du lade mig være kreativ?Jeg kan designe dit logo i flere udgaver efter eget ønske.

Dit logo bliver optimeret så det kan bruges til tryk og på skærmen, og i flere størrelser.
Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com